جستجو

تبلیغات


    تبلیغات شما در اینجا

خواص و ارزش غذایی پیاز

    پیاز بخشی از خانواده آلیوم از سبزیجات و گیاهان است که در این خانواده سیر، پیازچه و تره فرنگی نیز قرار دارد. گیاهان و سبزیجات موجود در این خانواده برای قرن‌های متمادی نه تنها به خاطر خواص و ویژگی‌های منحصر به فرد آن بلکه به خاطر خواص درمانی کشت می‌شد. پیاز اندازه، شکل ، رنگ و طعم متفاوتی دارد. متداول‌ترین نوع پیاز، پیاز قرمز و سفید است. طعم پیاز نیز از شیرین به تلخ تغییر پیدا می‌کند.
    اطلاعات تغذیه‌ای پیاز:
    پیاز سرشار از مواد مغذی است. این ماده اگرچه کالری اندکی دارد اما مواد مغذی فراوانی همچون ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان را در خود دارد. یک پیمانه پیاز خرد شده به طور تقریبی ۶۴ کالری، ۱۵ گرم کربوهیدرات، ۰ گرم چربی،۳ گرم فیبر، ۷ گرم قند، دو گرم پروتئین دارد. این ماده همچنین حاوی ویتامین C ، B6 و منگنز است. پیاز حاوی مقادیر اندکی از کلسیم، آهن، فولات، منیزیم، سولفور، فسفر و پتاسیم است.
    مزایای پیاز برای سلامتی:
    مصرف انواع مختلفی از سبزیجات و گیاهان می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌ها را کاهش دهد. مطالعات انجام شده نشان می‌دهد مصرف موادی همچون پیاز می‌تواند خطر ابتلا به چاقی، دیابت و بیماری قلبی را کاهش دهد.


    این مطلب تا کنون 30 بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ شنبه 11 ارديبهشت 1395
    منبع
    برچسب ها : پیاز ,مواد ,خواص ,سبزیجات ,خانواده ,گیاهان ,مواد مغذی ,خاطر خواص ,
    خواص و ارزش غذایی پیاز

تبلیغات


    Ads

پربازدیدترین مطالب

آمار امروز پنجشنبه 7 ارديبهشت 1396

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده

تگ های برتر